Zelfstandige doorstart VT Quito

Geweldig nieuws!
Zoals jullie allemaal vast weten hebben wij in 2020 de deuren van onze opvang in Quito Ecuador moeten sluiten. We namen afscheid van onze medewerkers en een heleboel kinderen. Gelukkig konden we de families in de afgelopen 2 jaar wel blijven ondersteunen met voedselpakketten. Dit was door de pandemie ook heel hard nodig. Nog steeds steunen wij onze families met voedselpakketten, maar nu is er meer goed nieuws!
Drie van onze oud medewerkers hebben in de afgelopen maanden het initiatief genomen om zelfstandig een doorstart met de opvang in Quito te maken. Ze zijn een Ecuadoraanse stichting aan het oprichten en zullen in het nieuwe schooljaar weer kinderen opvangen.
Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee en ook heel trots op de meiden! We hebben besloten om hen het welbekende pand met de koe in bruikleen te geven, hier zijn zij ondertussen al flink aan het opknappen geslagen. Ook hebben we een eerste donatie aan ze gedaan zodat ze inventaris kunnen aanschaffen.
Ondertussen zijn de inschrijvingen geweest en beginnen er in het nieuwe schooljaar 32 kinderen bij Villa Ticca in deze nieuwe vorm! We zijn enorm dankbaar dat er straks weer kinderen rond zullen rennen in ons pand!
Heb jij ook mooie herinneringen aan onze opvang in Quito?
Draag je ons een warm hart toe?
En wil je ook iets bijdragen aan dit initiatief van de mensen zelf?
Elke donatie is meer dan welkom, er is bijvoorbeeld nog geld nodig om de kinderen elke dag weer van een voedzame maaltijd te kunnen voorzien!
Hier kun je doneren: https://www.geef.nl/…/zelfstandige-doorstart…/donateurs

Scroll naar boven