Word donateur

Word donateur

Als je een donatie aan Villa Ticca wilt doen dan kan dat op twee manieren:

1. Maak zelf een bedrag over (eenmalig/maandelijks/jaarlijks) op onze rekening: IBAN: NL32 ABNA 0591052024
Ten Name Van: Stichting Ninos de Waita Ticca te Amersfoort.

2. Download hier ons machtigingsformulier en stuur dit ingevuld en ondertekend naar:
Stichting Niños de Waita Ticca
Vijver 33
3811 CL Amersfoort
Nederland

Uw giften aan Villa Ticca zijn vaak aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Voor het aftrekken van normale giften gelden een aantal voorwaarden en een drempel bedrag meer info vindt u op de site van de belastingdienst.

Wilt u zeker zijn van belastingvoordeel bij uw giften aan Villa Ticca dan kunt u hier lezen over belastingvrij schenken!

IMG_4692
scholl

Financiële steun

Als donateur maakt u bij Villa Ticca echt verschil. Al uw giften worden gegarandeerd direct besteed aan kansarme kinderen in Ecuador en komt terecht bij een van onze lopende projecten. Er zijn meerdere manieren om aan Villa Ticca te doneren:

  1. Word donateur
  2. Belastingvrij schenken
  3. Online doneren

Scholenprogramma

Villa Ticca organiseert in samenwerking met de Ecuadoraanse ambassade in Den Haag een Ecuador-week. De speciale week staat geheel in het teken van Ecuador met onder andere aardrijkskunde–, biologie- en geschiedenislessen over het land.

De kinderen maken op een speelse manier kennis met de cultuur en we staan stil bij het verschil tussen arm en rijk in Ecuador. Daarnaast kunnen de leerlingen deelnemen aan verschillende workshops, waaronder Spaanse taal, Zumba, een kookworkshop en het maken van Ecuadoraanse maskers, sieraden en dromenvangers.

Het einde van de week kan worden afgesloten met een inzamelingsactie voor het goede doel. Dit kan in de vorm van een sponsorloop, (kerst) markt, feestavond, collecte etc.

Villa Ticca is een kleinschalige stichting en al het ingezamelde geld komt direct op de juiste plek terecht.

IMG_5150
CAQX1529

Helpt u mee?

Onze stichting heeft vaak hulp nodig in binnen-en buitenland. Heb je interesse in het helpen van de kinderen in Ecuador? Dat kan op verschillende manieren:

  1. Ga naar Ecuador als vrijwilliger. Wij bevelen je hiervoor de organisatie Activity International aan, bekijk hier alle mogelijkheden!
  2. Help in Nederland als vrijwilliger. Organiseer een markt, een feest of een sponsorloop waarvan de opbrengst ten goede komt aan Villa Ticca, Wij zorgen voor een uitgebreid informatiepakket en komen op aanvraag voorlichting geven met mooi beeldmateriaal .Voor scholen hebben we een speciaal lespakket.

Kinderen van de Evenaar

Linda en Corrie kwamen in 2013 Villa Ticca op het spoor. In juni van datzelfde jaar richtten ze de Stichting Kinderen van de Evenaar op. In de webshop en op markten verkopen ze de mooiste producten en de opbrengst daarvan ging tot en met 2019 voor de volle 100% naar Villa Ticca. Vanaf 2020 ondersteunen zij naast Villa Ticca ook een aantal andere kindgerelateerde doelen. We zijn erg blij met de steun van deze dames en raden het van harte aan om een kijkje te nemen op de website. Met elke aankoop via Kinderen van de Evenaar steun je dus direct allerlei goede doelen die zich  inzetten voor het welzijn van kinderen waaronder Villa Ticca!

Klik hier om naar de website van Kinderen van de Evenaar te gaan.

logo-kinderen-van-de-evenaar
Scroll naar boven